30/05/20
Zaterdag 6 juni gaan we vanaf 20u live vanuit LaRoccaClub!
100% illusionmuziek LIVE. Check de Facebook-pagina van @laroccaclub voor de streams...
30/05/20
PRE-ORDER nu uw Illusion-mondmaskers!
via www.trendymondmasker.be/illusion

De horeca (clubs, festivals, parties, café's, restaurants) is zwaar getroffen door de corona-crisis.

Om de "vibe" er in te houden - "in afwachting van" - hebben we besloten om niet bij de pakken te blijven zitten en brengt Illusion u de eerste "gadgets" uit een nieuw gamma dat weldra beschikbaar zal zijn: mondmaskers.

U leest het goed: binnenkort kunnen we u verrassen met gloednieuwe en vintage illusion-gadgets gaande van sleutelhangers, aanstekers, cd's, t-shirts tot snapbacks en vele andere leuke hebbedingen.

Uiteraard hopen we spoedig terug de draad op te nemen zodat we terug samen kunnen feesten.

Stay Safe!
17/04/20
BEACHLAND FESTIVAL 2020 CANCELLED
Hoewel het al enkele weken in de lucht hing, kwam het toch aan als een mokerslag dat er geen Beachland komt dit jaar nadat de Belgische overheid een verbod heeft uitgevaardigd voor alle massa-evenementen, inclusief festivals, tot 31 augustus.

Helaas leven we sinds de uitbraak van het corona-virus in een andere wereld maar de veiligheid en de gezondheid van jullie, onze klanten, komt op de eerste plaats... en daarom hebben we ook alle begrip voor deze beslissing. Uiteraard worden we daar niet blij van als we denken aan alle teleurgestelde feesters, toeleveranciers, crew en artiesten die één van hun vaste waarden van de zomer in rook zien opgaan. Eén ding staat vast: de zomer van 2020 zal er eentje worden om nooit meer te vergeten. Daarom willen we ook iedereen bedanken (feesters, leveranciers, artiesten, crew) en jullie een hart onder de riem steken. Beachland is al jaren een vaste waarde en dat is zo dankzij JULLIE!

Maar uitstel is geen afstel... Beachland WILL be back! We verplaatsen dus het ganse evenement naar volgend jaar: op zaterdag 3 en zondag 4 juli 2021 staan wij opnieuw samen te feesten op het strand van Blankenberge/De Haan-Wenduine.

Had je reeds tickets aangekocht voor Beachland 2020, dan zijn deze tickets gewoon geldig volgend jaar (Beachland Festival 2021). Bewaar dus jullie tickets goed!

Indien je nog verdere vragen hebt, dan staan wij steeds voor u paraat via info@beachland.be of via onze facebook-pagina www.facebook.com/beachland .
Mogelijk antwoorden we wat minder snel dan gewoonlijk door de afhandeling van de door overmacht geannuleerde editie maar we zullen u zeker verder helpen.

We willen jullie alvast bedanken voor jullie begrip voor de situatie en hopen dat jullie toch nog een beetje kunnen genieten van de zomer, al zal het voor één jaartje zonder ons zijn... Geniet van de kleine dingen!

Mogen we jullie ook alvast massaal vragen om jullie aanwezig te melden op het evenement van de volgende editie: zo steken jullie ons ook een hart onder de riem: https://www.facebook.com/events/2454599278154551/

Stay safe and take care.

Beachland Festival
1
10/03/20
100% Retro Classix! Rewind... and re-live the passion, the sound, the feeling of RETRO with only Belgian LEGENDS.
https://www.facebook.com/events/113138726791742/ #retroclassix #retro #karrewielbuilding

Hello

Hello

Welcome to the brand new site of Qualitainment. Check the latest news about us posted on social media right here.
Enjoy!

26/06/20
Dit jaar geen Beachland. Maar we blijven niet stilzitten! Met dit mondmasker en het correct naleven van de regels b… https://t.co/ixdtSBQDzJ
03/12/19
Next @IllusionLier event: 20 Years Level Classix at
@laroccaclub
(Lier)
Join us! #thelevel #20thanniversary… https://t.co/5mcX8lZHp0
26/11/19
This weekend! #letscelebrate #illusion #rioclub #32years https://t.co/woVnVhzmKJ
CookiesPrivacy