Replay Festival 2020: nieuwe datum

Replay Festival 2020: nieuwe datum

𝗥𝗘𝗣𝗟𝗔𝗬 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟 𝗪𝗢𝗥𝗗𝗧 𝗩𝗘𝗥𝗣𝗟𝗔𝗔𝗧𝗦𝗧!
Het Corona-virus brengt onzekere tijden met zich mee... Gaande van de sluiting van alle (niet-noodzakelijke) winkels tot een advies om thuis te blijven en zelfs de annulatie van alle evenementen tot begin april. Het zijn ingrijpende gebeurtenissen die niemand van ons voor mogelijk achtte.

Maar laten we eerlijk zijn: enkel met doortastende maatregelen kunnen we erger voorkomen.

Tegelijk komen de maatregelen dichter bij de geplande datum voor Replay Festival en realiseren we ons dat we ons erbij zullen moeten neerleggen dat de corona-storm verre van over zal zijn tegen de opbouw van het festival en de festival zelf...

Ook de promotie is door sluiting van winkels, uitgangs- en samenscholingsverboden zwaar verstoord... Kortom: de situatie dwingt ons tot uitzonderlijke maatregelen:

𝗘𝗿 𝘇𝗶𝘁 𝗱𝘂𝘀 𝗻𝗶𝗲𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀 𝗼𝗽 𝗱𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝘂𝗶𝘁 𝘁𝗲 𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗹𝗮𝘁𝗲𝗿𝗲 𝗱𝗮𝘁𝘂𝗺.

Samen met de Stad Herentals en het Netepark Herentals hebben we gelukkig 𝗗𝗘𝗭𝗘 𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥 nog een nieuwe datum kunnen vastpinnen: 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟵 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿. Zo gaan we van het eerste festival van het seizoen naar quasi het laatste festival.

Uiteraard zijn alle tickets die jullie hebben aangeschaft geldig op deze nieuwe datum. Ook voor de ambassadeurs loopt de regeling door voor de nieuwe datum.

We zijn verheugd dat we jullie eindelijk toch duidelijk nieuws kunnen brengen omtrent Replay Festival en we hopen jullie allemaal goed en wel te kunnen verwelkomen op zaterdag 19 september.

𝗞𝗲𝗲𝗽 𝘀𝗮𝗳𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗯𝗲 𝘀𝗺𝗮𝗿𝘁!

CookiesPrivacy