Afterwork Festival Herentals - nieuwe datum

Afterwork Festival Herentals - nieuwe datum

𝗔𝗙𝗧𝗘𝗥𝗪𝗢𝗥𝗞 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟 𝗪𝗢𝗥𝗗𝗧 𝗩𝗘𝗥𝗣𝗟𝗔𝗔𝗧𝗦𝗧
Het Corona-virus brengt onzekere tijden met zich mee... Gaande van de sluiting van alle (niet-noodzakelijke) winkels tot een advies om thuis te blijven en zelfs de annulatie van alle evenementen tot begin april. Het zijn ingrijpende gebeurtenissen die niemand van ons voor mogelijk achtte.

Maar laten we eerlijk zijn: enkel met doortastende maatregelen kunnen we erger voorkomen.

Tegelijk komen de maatregelen dichter bij de geplande datum voor Afterwork festival en realiseren we ons dat we ons erbij zullen moeten neerleggen dat de corona-storm verre van over zal zijn tegen de opbouw van het festival en de festival zelf...

Ook de promotie is door sluiting van winkels, uitgangs- en samenscholingsverboden zwaar verstoord... Kortom: de situatie dwingt ons tot uitzonderlijke maatregelen:

Er zit dus niets anders op dan het festival uit te stellen naar een latere datum.

Samen met de Stad Herentals en het Netepark Herentals hebben we gelukkig DEZE ZOMER nog een nieuwe datum kunnen vastpinnen: 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟴 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿. Zo gaan we van het eerste festival van het seizoen naar quasi het laatste festival.

Uiteraard zijn alle tickets die jullie hebben aangeschaft geldig op deze nieuwe datum.

We zijn verheugd dat we jullie eindelijk toch duidelijk nieuws kunnen brengen omtrent Afterwork Festival en we hopen jullie allemaal goed en wel te kunnen verwelkomen op vrijdag 18 september.

𝗞𝗲𝗲𝗽 𝘀𝗮𝗳𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗯𝗲 𝘀𝗺𝗮𝗿𝘁!

CookiesPrivacy